Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier >

 Pijn? Gebruik de Ritm Scenar!

Hoe komt u aan een RitmScenar?

Door: Volt | Datum: 04-08-2011 | Nieuws

 


Als u een Personal RitmScenar Screen of een Personal RitmScenar bij ons aanschaft, krijgt u een gratis 'Expertise'. Dit houdt dat de zg. 'Generale Zones' op de ruggengraat en in het gezicht worden behandeld, naast lokale pijnpunten. Op basis van de resultaten hiervan kunnen wij u adviseren over de wijze waarop u de behandeling thuis zelf kunt voortzetten met uw eigen RitmScenar.

In de tijd dat u bij ons onder behandeling bent kunt u ook een RitmScenar huren: voor 25 per week.
 Met de gegevens van de door ons uitgevoerde Expertise kunt u daarmee tussen twee afspraken door uzelf thuis behandelen. Zo kunt u de kans om binnen korte tijd goede resultaten te bereiken vergroten.

U hebt geen opleiding nodig om met de 
personal RitmScenar (Screen) te werken. De grondige uitleg van onze professionele therapeut is voldoende. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de nodige nazorg.


Ritmscenar modellenPersonal RitmScenar Screen is gemakkelijk te bedienen en geeft de diverse instellingen digitaal weer in het display. 

De  Personal RitmScenar geeft de diverse instellingen weer met lampjes.


                                                                          
De Ritm AutoScenar is het vorige model van de Personal Ritmscenar en heeft dezelfde functionaliteit. Van dit model is nog slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. 


De Professional RitmScenar beschikt over meer en uitgebreidere instellingsmogelijken voor de professionele therapeut.
         

De 
Accessoires


Overige productenEnergizing blanket

De energizing blanket OLM-01 is ontwikkeld om functionele, lichamelijke problemen te behandelen en te voorkomen. De deken bestaat uit verscheidene flinterdunne (0,1 micron) synthetische metalen films, gehuld in textiel, die zorgen voor reflectie van electrisch-magnetische straling van infra rood tot uiterst hoge golffrequenties.

De deken kan zelfstandig worden gebruikt en in harmonie met behandelingsmethoden als scenar therapie voor een veelheid van lichamelijke klachten.

De volgende maten zijn verkrijgbaar:
Extra Large ca. 220 x 205 cm max. gewicht 4 kg.
Large ca. 210 x 160 cm max. gewicht 3 kg.
Medium ca. 160 x 105 cm max. gewicht 1.5 kg.

Bent u zelf professional en wilt u leren werken met de RitmScenar? Neemt u dan even contact met ons op. 


Behandeling door therapeut           
                                                             

Als u zich liever bij onze vestiging in Rotterdam door een professionele therapeut wilt laten behandelen kan dat natuurlijk ook. De eerste behandeling kost  95 vanwege de extra tijd die nodig is om inzicht te krijgen in de aard van uw klachten, uw algehele gezondheid en het uitvoeren van een Expertise. De duur van de eerste behandeling is minimaal ca. 1,5 en maximaal ca. 2,5 uur, houdt u daar rekening mee met uw planning op de dag van de afspraak. Vervolgbehandelingen kosten 65, tenzij opnieuw een Expertise moet worden uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met door Ritmmedic Nederland gecertificeerde therapeuten. 


Meer informatie, een RitmScenar bestellen, of een afspraak maken?

Indien u een RitmScenar wilt bestellen, of meer informatie wilt over de prijzen en mogelijkheden van RitmScenar apparatuur geven wij u daarbij graag een persoonlijk advies

Hebt u op dit moment klachten en bent u benieuwd welke effecten Scenartherapie hierop heeft? Maak met ons een afspraak voor een behandeling en ervaar het zelf.. Contact

pijnverdwijnt.nl is een activiteit van:
Volt b.v., Kanaalweg 81, 3041 JE Rotterdam, tel.: 010-4377433.

Indien u een behandelingsafspraak wilt maken of een Ritm Scenar wilt bestellen kunt u hieronder uw gegevens invullen. Wij nemen dan contact met u op. In verband met behandelingen zijn wij telefonisch niet altijd bereikbaar. We vertrouwen hiervoor op uw begrip.

Uw naam
Email adres
Telefoonnummer
Vraag of opmerking
E-mail een kopie van dit bericht naar uzelf.