Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier >

 Pijn? Gebruik de Ritm Scenar!

Hoe werkt het?

Door: Volt | Datum: 04-08-2011 | Nieuws

De RitmScenar is een klein apparaatje, dat u makkelijk zelf kunt bedienen. Het lijkt op een afstandbediening, maar dan met minder knoppen. De RitmScenar geeft  lichte trillingen via de huid. Deze trillingen zorgen ervoor dat uw hersenen weten waar de pijn zit, zodat zij zelf de pijnplek(ken) in uw lichaam te lijf kunnen gaan. Het resultaat is dat de pijn vermindert of zelfs verdwijnt. In het buitenland wordt de RitmScenar al met succes gebruikt, door artsen en patiënten, maar  in Nederland staat het nog in de kinderschoenen. Probeer het ook: u helpt uzelf! Lees hier over de positieve ervaringen met RitmScenar.


U kunt de RitmScenar zelf bedienen, zo eenvoudig is het. Maar voordat u zelf aan de slag gaat zal een professionele therapeut met de RitmScenar eerst meten wat de reactie van de huid is op een aantal vaste punten op het lichaam (op rug, nek en in het gezicht ). Zo ontstaat een overzicht waar de blokkades, lees de pijnlijke plekken in het lichaam zijn. Vervolgens bepaalt het apparaat zelf hoeveel en  welke trillingen nodig zijn om deze plaatsen te behandelen. Dit verschilt per plek. Daarna kunt u het zelf doen.

U zet de RitmScenar op de plekken op de huid waar de grootste blokkades zijn gemeten en wacht tot de trillingen ophouden. Zo behandelt u zelf steeds een andere plek. De huid wordt wel de extra hersenen genoemd: bij het ontstaan van een nieuw mensje zijn huid en zenuwstelsel  heel nauw verbonden. Daarom kunnen de hersenen via trillingen op de huid ‘wakker geschud’ worden. Zo komen ze te weten waar de pijn zit en kunnen de hersenen daar actie op ondernemen om zo de pijn te verminderen of te laten verdwijnen. 

De RitmScenar spreekt de taal van het lichaam: zodra het lichaam reageert, past het apparaat zich aan de ontstane veranderingen in het lichaam aan. Het apparaat genereert dan de trillingen die het lichaam na de verandering nodig heeft op de weg naar herstel. Daardoor is op ieder moment tijdens het behandelingsproces een nauwe samenwerking tussen de RitmScenar en het lichaam. Dit is de hoofdreden voor het succes van scenartherapie. 


Als u een Personal Scenar aanschaft, krijgt u van ons een gratis 'expertise' en behandeling met professionele Scenarapparatuur. Een expertise houdt in dat er metingen worden verricht op o.a. de ruggengraat en in het gezicht. Naar aanleiding hiervan kunnen wij u adviseren op welke wijze u de behandeling thuis kunt voortzetten met uw eigen Personal RitmScenar. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de nodige nazorg.

In de tijd dat u bij ons onder behandeling bent kunt u ook een RitmScenar huren: voor € 25 per week.

Contact

pijnverdwijnt.nl is een activiteit van:
Volt b.v., Kanaalweg 81, 3041 JE Rotterdam, tel.: 010-4377433.

Indien u een behandelingsafspraak wilt maken of een Ritm Scenar wilt bestellen kunt u hieronder uw gegevens invullen. Wij nemen dan contact met u op. In verband met behandelingen zijn wij telefonisch niet altijd bereikbaar. We vertrouwen hiervoor op uw begrip.

Uw naam
Email adres
Telefoonnummer
Vraag of opmerking
E-mail een kopie van dit bericht naar uzelf.