Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier >

 Pijn? Gebruik de Ritm Scenar!

De behandeling

Door: Volt | Datum: 04-08-2011 | Nieuws


De behandeling is pijnloos. Wat u voelt varieert van een licht kriebelend gevoel tot kleine speldenprikjes. PatiŽnten met acute problemen kunnen met de RitmScenar vaak 2 ŗ 3 keer sneller herstellen. Bij acute klachten zijn een paar behandelingen meestal al voldoende om uw klachten te helpen verbeteren of zelfs te laten verdwijnen. Bij chronische klachten die al jaren bestaan kunnen meer behandelingen nodig zijn. In het algemeen geldt dat hoe eerder de klachten worden behandeld, des te groter de kans op (volledig) herstel is. 

U behandelt de pijnplekken twee keer per dag , gevolgd door een dag rust. Afhankelijk van de aard van de klachten en de tijd dat ze al bestaan, kunt u de RitmScenar een aantal weken achterelkaar gebruiken. Daarna neemt u een periode rust en kunt u opnieuw beginnen als dat nodig is.

Hoe ziet zo'n behandeling er in de praktijk uit? Kijkt u eens naar deze YouTube video's.

Professionele behandeling

U kunt zich bij onze vestiging in Rotterdam door een professionele therapeut laten behandelen. Wij raden u aan tijdens de eerste behandeling een Expertise te laten uitvoeren. Een behandeling inclusief Expertise kost Ä 95 vanwege de extra tijd die hiervoor nodig is. Daarnaast is het voor van belang om inzicht te krijgen in de aard van uw klachten, uw algehele gezondheid de achtergronden van uw klachten. 
Behandelingen waarbij geen Expertise behoeft te worden uitgevoerd kosten Ä 65. Wij werken uitsluitend met door Ritmmedic Nederland gecertificeerde therapeuten. Behandeling volgens 
afspraak. 

 

Contact

pijnverdwijnt.nl is een activiteit van:
Volt b.v., Kanaalweg 81, 3041 JE Rotterdam, tel.: 010-4377433.

Indien u een behandelingsafspraak wilt maken of een Ritm Scenar wilt bestellen kunt u hieronder uw gegevens invullen. Wij nemen dan contact met u op. In verband met behandelingen zijn wij telefonisch niet altijd bereikbaar. We vertrouwen hiervoor op uw begrip.

Uw naam
Email adres
Telefoonnummer
Vraag of opmerking
E-mail een kopie van dit bericht naar uzelf.